HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, March 20, 2013

En hälsning från skogen


3 comments:

 1. LOVE LOVE LOVE LOVE!!!
  du är i skogen och ser helt sjukt fab ut!
  woop woop <3

  ReplyDelete
 2. Hahaha... Jag har tittat på sista biten många gånger och jag dör! Ska försöka hålla mig :)
  Du var rätt så nära mitt ser jag också! Bara jag hittar lite lugn vill jag gärna träffas men mina prioriteringar e helt fel för tillfället! Och jag längtar efter ett liv! Men orka en liten stund till.
  En sak till vad glad jag blir då jag ser hur du mår. Det strålar i dina ögon. Kram

  ReplyDelete
 3. Tack Sonia. Jag fixar mig alltid fab för Mr. Wood :D HAHA!
  Johi du är så gollo. Som vi sagt tidigare. Inte mycket som slår kiss och bajshumor. Här i fysisk form dessutom. Ingen panik hit eller dit. Vi hinner ses när det är meningen. Kanske det blir en fin sommardag. Tack för din omtänksamhet och ditt pepp. Styrkekramar till dig!

  ReplyDelete