HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, March 7, 2013

En härlig skit

Jag känner mig lite besvärad över att jag kallade mig själv ful i det föregående inlägget. Det smög sig in sådär lurigt mellan raderna. Hm. Dessutom kallade jag mig själv fejkaren. Nä. Det var inte okej.
Jag är vacker utan spackel. Röd eller inte röd. Bra är jag också. En härlig skit helt enkelt.

KRAM!

2 comments:

  1. Hmmm. Intressant det där. För när jag scrollade nerför bloggen din så tänkt jag bara "herreminKuk vad vacker kvinna" och sen "önskar jag hade sådär vackert hår"... Men det är klart att den egna bilden i spegeln oftast ser ful ut. Man sätter filtret med alla oroliga negativa känslor över. Men det tänkte jag iaf när jag såg dina bilder. Det kommer ju int ändra din bild av dig själv, men God damn it det kan iaf int skada! Kiva att ha fått hitta din blogg, btw :)

    //Sanna

    ReplyDelete
  2. Tack Sanna. Kul att du är här ;)

    ReplyDelete