HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 8, 2013

Happy Womens Day!

Idag är det exakt 17 år sedan jag fick min första mens. Det är min fina farmors födelsedag. Och dagen då vi blir lite extra påminda om hur awesome vi kvinnor är. Gå in och läs vad en av mina favorit powerkvinnor har skrivit om sig själv och sin kropp HÄR. Jag blir rörd, berörd, inspirerad och lycklig. Puss på dig Ellen. Du är den modigaste i stada! Jag växte flera centimetrar av ditt inlägg.

2 comments:

  1. shiiit, jag blir helt till mig av dina fina or. tack tack tack, du är så fantastisk själv att du inte har en aning!

    ReplyDelete
  2. Det är bara sanningen min vän!

    ReplyDelete