HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, March 21, 2013

Inte idag.

Idag känner jag mig översvämmad. En flodvåg har dragit över mig och lämnat mig liggandes på soffan som ett vrak. Jag känner mig obekväm och ledsen. Trött är jag också och offerkoftan hänger tryggt på min axlar. Vill inte ens tänka positivt. Inte idag.2 comments:

 1. Jag har haft en jävligt osympatisk dag också. På facebook la jag en status att idag vill jag att saker ska hända mig, inte att jag får saker att hända. Idag vill jag att andra räddar mig från mig själv, inte ge hän åt det faktum att det ALDRIG kommer komma nån som kan eller vill rädda mig eller till det faktum att ifall jag skulle fatta det skulle det verkligen göra mig fri. Att jag stretar emot mitt liv och min kraft idag. Att jag hela tiden hoppas på att det ska komma nån genväg till allt så jag slipper detta ovetande och vad jag upplever som brist på kontroll.

  En sån dag har det vart för mig idag. Men, jag har fuskat med mina "läxor", har inte läst eckhart på ett par dar för att jag kollat på skräp på datorn tills det blivit för sent. Inte fått igång träningen heller vilket bidrar med mycket. Men ibland är det dagar när man inte riktigt har alla hästar hemma, haha. ÄR DET OK ELLER????? I think so. Inte ha så höga förväntningar alltid. Nu ska jag hoppas att jag kan streama ordentligt så jag får se Brené Brown på SuperSoulSunday till slut, och sen göra mer soul work idag, så jag kan ha en bättre dag imorgon. Men det blir det garanterar, för imorgon är det FREEEEEEEDAAAAAAG.

  Och här är en till sak som jag kommit på över dig. Vettu varför du dras till Beyonce så mycket? Det vet jag. Det är för att du liknar henne så helskutis. En vit Beyonce. Grattis till den smällkaramellen toots!

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Ja det är klart det är okej att inte ha alla hästar hemma hela tiden. De måste ju få gå ut och beta emellanåt de små stackrarna.. Jag är precis likadan. När jag har en dålig dag eller stressar tycker jag att jag borde veta bättre. Att det är något fel på mig. Jag har svårt att acceptera att det inte är fel på mig. jag är bara trött, irriterad, ur fas. Oftast har det ju sin förklaring också att jag sovit för lite eller gjort saker jag inte mår bra av. Eller så är det bara en sådan dag helt enkelt. Oj Sanna du kommer att älska det nya avsnittet med Brené och Oprah! Om du inte redan sett det. Jag tyckte det var så starkt. Deras energi är helt makalös.

  Alltså det där med Beyonce. Jag fick en till kommentar om att jag liknar henne idag. Jag vet inte vad jag ska säga. Tack för komplimangen. Försöker ta till mig den så ödmjukt jag kan. Det är lättare att skratta bort den. Hon är ju enligt mig en av världens vackraste kvinnor. Men jag ska försöka insupa lite av din fina komplimang om jag vågar. Fan de kan ju hända att jag lättar från marken om jag börjar tro på de allt för mycket. :)

  Kram på dig!

  ReplyDelete