HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, March 1, 2013

Om bröst och annat trevligt.


12 comments:

 1. Du är fantastisk! Heja heja!

  ReplyDelete
 2. Anna: Jag älskar dig med!
  Emma: And so are you. Jee Jee. Puss!

  ReplyDelete
 3. mera pattar åt folket:)
  va roligt för dig att du fick en super dag med snygga bröst!! wohooo <3

  ReplyDelete
 4. Ja mera pattar och i mitt fall mera vaddering åt folket! Puss på dig fina böna.

  ReplyDelete
 5. haha, vad kul med bra bh:n ,de skänker verkligen en livskvalitet! och SKITKUL med bra dag, jag hoppas året bjuder på många sådan åt dig. KRAM fina fina ela!

  ReplyDelete
 6. Vad glad jag blir! Jag har både skrattat så tårarna sprutat och kännt med dig hur det är att vara sig själv. Jätte bra video blogg vänneb! Kram på dig. Å du e hetare än hon där latinon ba så do veit

  ReplyDelete
 7. Ela du e underbar <3

  ReplyDelete