HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, March 26, 2013

Skam

Jag rekommenderade er att kika på SuperSoulSunday med Brené Brown när hon pratade om mod och sårbarhet. Igår var hon tillbaka för att prata om skam. Nu rekommenderar jag er inte att titta. Jag tvingar er. Det här är den starkaste dialogen jag någonsin hört och sett. Det är rörande äkta, viktigt, igenkännande och oerhört vackert. Det här är saker som aldrig diskuteras men som borde vara det vi pratar mest om. För er som har barn missa inte slutet där Brené läser upp sitt föräldraskaps manifest. Ni får 100% nöjdhetsgaranti av mig. Maila mig om ni tyckte det var skit så skickar jag ett tröstepris.

HÄR ÄR INTERVJUN!

Ps. De här inslagen finns inte uppe hur länge som helst..


Ps2. Jag har precis läst Brenés bok "Kvinnor och skam". Den rekommenderar jag varmt.

5 comments:

 1. Det här var så mitt i prick så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Återkommer om jag kan sätta ord på allt som snurrar i mitt huvud nu. Huhhu.

  ReplyDelete
 2. I'm on it!!! har varit och kollat avsnitt 1 flera ggr redan, och såg att nr 2 kommit. WUNDERBAR!!!

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. Ida jag vet det är övermäktigt! Jag vill ha på DVD så jag kan börja langa skivor.

  Sanna du blir inte besviken! Enjoy!

  ReplyDelete
 4. TACK för detta! Det fanns en mening med att jag råkade hitta din blogg och detta inlägg just idag då jag behövde det mest.

  ReplyDelete
 5. Va glad jag blir att du hittade det du behövde. Styrkekramar till dig! Du är så fin.

  ReplyDelete