HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, March 17, 2013

Transformers

Don't you just love them before and after pics? De gör jag. Igår såg jag bl.a. ut såhär.

Jag tog hem en personlig seger igår. Gick på bröllop utan panikångest. Lite rädd var jag nog men de gick snabbt över. Förresten har jag inte haft någon panikångest alls de senaste veckorna. Det känns som att dimman håller på att lätta. Jag mår bra. Är fortfarande trött och utmattad. Men gladare och nöjdare än på länge länge.

Ps. Idag sov jag en timme ute på terassen. I gassande solsken låg jag och njöt. Kände mig rik och tacksam.

4 comments:

 1. Finns inget bättre än före och efter. Och vilken snygging du är sen....Hohho!

  ReplyDelete
 2. ååååååhh va snygg oh din figur i den där klänningen <3 love! så rolift att läsa att du mår bättre:)
  love you<3

  ReplyDelete
 3. Jag skulle gärna göra före och efter shots, me jag vet int hur man gör pahaha. Men du gör det så fint! Jag orkar inte state the obvious längre men jättejättejättefint :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. TACK TACK TACK! Sonia figuren fixades med push-up, slim-in och what not. :D

  ReplyDelete