HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, March 26, 2013

Tycka om varandra

Sedan jag skrev mitt första inlägg på den här bloggen 3 nov 2009 har den haft över 30 000 sidvisningar. Det säger mig igenting i förhållande till andra bloggar. Och det behöver det inte heller. Jag tycker nämligen det är häftigt!
Det är först på senare tid som jag har börjat tycka om att blogga. När jag bestämde mig för att vara ärlig. Vilket inte ens var ett medvetet val utan föll sig naturligt efter ett smärre vredesutbrott. Stödet som ni visat/visar mig har varit helt fantastiskt och jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog. Det är så kul att hänga här på bloggen med er. Ni är engagerade, omtänksamma och inspirerande.
Det firar vi med en kattvideo. (Jag tycker inte om katter. Men grät nästan när jag såg den här.)

Ps. Hittade den på Jennas fina blogg.

9 comments:

 1. Kattvideon är den bästa av alla. Så kärleksfull och fin. :)

  ReplyDelete
 2. Jag är en nykomling till din blogg, men den har redan blivit ett av mina surf-måsten. ett andningshål, if you will. skulle du haft FB hade jag dedikerat min dyrkan till Brenés Oprahklipp till dig. Så stora stora tack för den. Men också för att du vågar. Det är stort. Visar man sitt hjärta och vågar bära det på ärmen så märker man snabbt hur många andra hjärtan det finns där ute. Positivt dras till positivt, så är det. Du är bäst!

  ReplyDelete
 3. sori, det där var jag som skrev, glömde signera :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. Tack Sanna! Underbart at du tycker detta är ett andningshål. Det är det för mig också. Jag upplever också att om man är ärlig så får man ärlighet och omtanke tillbaka. Skulle aldrig ha fortsatt skriva utan allt stöd jag får. Jag vågar för att jag inte är ensam.
  Och Brené. Ja-a vad ska man säga? Jag älskar då hon berättade om att i hennes familj kallar de inte varandra namn. Inte ens dem själva. Det fastnade verkligen hos mig. Istället för att tänka "Gud va dum jag är" kan jag istället tänka "Det där var en dum sak att göra". Så liten skillnad i språket men så stor skillnad i betydelsen.

  Puss på dig härliga kvinna!

  ReplyDelete
 5. Verkligen. För mig fastnade det hennes dotter sa: "I may be making a mess, but I am not messy." Så otroligt bra. Det är en skillnad, och man är inte det man gör. Den myten måste vi komma ifrån, både på gott och ont. Jag har alltid haft skuldkänslor för att jag tycker om att njuta och ta det lugnt mellan varven. Och WHY???? Jag VET att jag är duktig, när jag vill vara det. Jag får saker till stånd när jag vill det. Men ändå tänker jag att jag är rädd att andra ska tycka att jag är lat och oambitiös. Suck. Jag tycker om att lata mig, men jag är INTE lat!!!!! Det blir nya mantrat, haha.

  Puss tillbaka beautiful!!

  //Sanna

  ReplyDelete
 6. försökte ringa dig, men du hade av telefonen
  CAROLINA GYNNING FILMEN HAR KOMMIT!!!!!!!!
  NÄR HAR VI DATE!

  ReplyDelete
 7. Hej Babe! Sorry är så trött har inte orkat ringa tillbaka. Men WHAT!? Så najs. Nästa vecka?

  ReplyDelete