HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, March 18, 2013

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av smarta, vackra och inspirerande fröken Furuhjelm. Kul!

1. Vad är det bästa med din familj?

 Att de alltid finns där för mig. Jag känner att jag har deras stöd vad som än händer. De backar alltid upp mig. Sen älskar de mig villkorslöst. Jag är mycket lyckligt lottad.

2. Fem saker du gillar med dig själv idag?

Jag gläds över de små sakerna i livet. Jag är tacksam. Jag lyssnar till mig själv och min kropp. Jag är nyfiken. Jag gillar att jag gillar mig själv.

3. Vad skulle du skriva i ett brev åt ett 10 år yngre du?

Jag har hur mycket som helst att skriva till mitt nittonåriga jag. Men. Det spelar ingen roll vad jag skrev. För jag skulle inte ha kunnat ta till mig de sakerna som nittonåring. Man lär sig med tiden och det finns väl någon sorts vits med det också.

Det som jag skulle ha viljat ha med mig. Och som jag önskar att alla mänskor skulle få ha med sig hela livet igenom är, du är värdefull och du duger precis som du är.

4. Sommarens absoluta resemål?

Jag vill fortsätta resa innåt i mig själv. Är inte alls ressugen. Den lusten har inte kommit tillbaka. Men jag är intresserad av att utforska närområdet. Se fin natur och lugna härliga platser i Österbotten. Tar gärna emot tips. Kanske jag borde ta en tripp till Lostenen i sommar.

5. Vad skulle du jobba med i fall du skulle få välja helt fritt, eller pånytt?

Jag skulle vilja forska i mänskans psyke och beteenden eller addiction. Eller alla tre.

Nu skickar jag utamningen visare till Ida, Sonia, Ellen, Sushi och Jenna.
Ni får svara på dessa frågor:

1. Vem var din favorit i Spice Girls och varför?
2. Vad är din största rädsla?
3. Vilken är din absoluta alla tiders favorit skönhetsprodukt?
4. Berätta om en gång när du känt dig som den lyckligaste mänskan i världen?
5. Hur gör djur? 

5 comments:

 1. Får jag svara fastän jag inte har en blogg? I will :)

  1. Geri, såklart. Hon påminde mest om mig själv. Snyggast, bäst. Var den i gruppen som brann mest för konceptet Girl Power. Vågade vara kurvig. Sårbar, den som vågade säga att hon inte ville längre, sa upp sig från gruppen och spenderade tid med att hitta sig själv. Och Spice Girls var inte detsamma utan henne, som vi fick bevisat.

  2. Sörsta rädsla är att låta min rädsla regera. Att min rädsla kommer vinna över mig. Största rädsla är rädslan själv.

  3. Vaseline hand and nail care lotion. Klart bäst. Lämnar ingen klibbig ytam suger direkt in i huden och lämnar dig silkeslen och uppfuktad. Sen finns det en tysk version av Doves deodorant som bara säljs i en lite skitbutik på Drottninggatan som doftar ljuvligt. Svårt att hitta bra deodoranter, dom doftar (luktar) alla lika äckligt. Så dom två är vinnare.

  4. När jag blev antagen till min skola i London. Jag kunde inte fatta det och blir fortfarande tårögd idag när jag tänker tillbaka. Jag var så lycklig att jag BÖLADE, HÖGT. Alla stirrade på gatan men det sket jag i för min högsta dröm hade precis gått i uppfyllelse med ett brak. Jag fick bevis på att min dröm kunde slå in. Underbar känsla.

  5. Dom gör. Dom är. Dom lever i stunden och följer sin instinkt. Can't beat that.

  Det var det tack för att jag fick våldsgästa :)

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Haha. Vet du när jag postade det här inlägget så tänkte jag på dig. Att du gärna skulle vilja delta. Men så kom jag på att om du vill så kommer du att göra de i kommentarsfältet eller på mail. För sådan är du. Helt underbar! Tack för visat engagemang. Geri var min favorit också. De va hon som gjorde Spice Girls. Tyvärr fick jag aldrig vara henne för en i vårt gäng var rödhårig. Så jag var oftast Posh.

  ReplyDelete
 3. Hihi. Det var roligt att fråga sig själv. Jag är en sån attention whore. Den dag jag får bli intervjuad kommer dom inte få tyst på mig :D

  Jag fick aldrig vara Geri heller, mamma tyckte jag var för ung för att klä mig så naket. Jag fick ta igen det i senare ålder istället, som när jag för två år sen köpte dom där groteskt underbara buffalo platform-skorna. WUNDERBAR, längtar att få åka och hämta dom från förrådet i Sthlm!!

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. På den här bloggen får man ta för sig hur mycket man vill. More is more och inget är tabu.

  Inte ens buffaloskor!

  ReplyDelete
 5. Spännande svar! Kramen

  ReplyDelete