HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, April 22, 2013

Alors on dance

Jag tänkte slänga upp ett videoblogginlägg. Men blev störd på ljudkvaliteten. Så nu har jag ägnat eftermiddagen åt att lära mig hur man gör en video med musik. En musikvideo. Haha. Kul! Jag är mäkta stolt. Nästan synkkad är den också.. Enjoy!


11 comments:

 1. Jeeij man blir så glad av videon <3 kärlek /pia

  ReplyDelete
 2. Aj love juu! P.S jag fick jobbet! puss

  ReplyDelete
 3. efter dagens skit dag så blir jag glad igen!!
  jag ska dansa med dig!!

  ReplyDelete
 4. JAAAA Emmmoli! Fantastiskt. Grattis. Du är bäst. Aj love juu tuu. <3

  Härligt Sonia! We dance. :D

  ReplyDelete
 5. KRAM Ida! Kul att du gillar.

  ReplyDelete
 6. Jaaaaaa!!!! Tomppi å jag are in love med videon!!! Imorgon ska jag och challan dansa till samma låt ( är hemma med han imorgon. Han e pipi.) Vi ska dansa gan frisk :)

  We love you. Vi hejjar på dej! Hejja hejja!

  ReplyDelete
 7. JAAAA! Jag är in love w you! Pussa Chali från mig. Älskade unge. KÄRLEKEN!

  ReplyDelete