HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, April 11, 2013

Blondie says hi!

Ps. Pardon my french.

5 comments:

 1. Du är bara alltför ljuvig Pamela! Älskar videon, dig, din nya frisyr och svanarna!
  Ska fixa floatingbilden detta veckoslut;)
  Ha det bäst!
  Kramar!

  ReplyDelete
 2. Tack fina. So are you! Hoppas du får an avkopplande och skön helg. KRAMIS!

  ReplyDelete
 3. Jane Fonda sa att nån sa att när en kvinna (eller man också för den delen) gör nåt drastiskt med sitt hår så är det ett tecken på stora förändringar within. Kanske detta blonda är ditt första steg ur skuggan in tillbaks i solljuset från din själ? Så skulle jag se det. Ditt hår är ju rays of sunshine :) Jävligt fint, förresten. Visst är det kul att vara blond! Jag trivs mest som blond. Som 17-åring trodd jag aldrig jag sku bli blond igen (man var ju sån absolutist i den åldern) men tadaa. The young man knows the rules, but the old man knows the excpetions. Så är det. Ju äldre man blir desto blekare blir kontrasterna. Jag tycker det är jättebra att du fortsätter att pusha dig, men ett steg i taget bara! Inget judgment över att du int sku få framsteg tillräckligt snabbt. Den tid det tar är den tid det ska ta.

  Men jag kan bara hålla med om att dina videobloggar ba e fö boss! Keep em comin!

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. Så fin video. Blev på bättre humör av att titta på den! TACK!

  ReplyDelete
 5. Sanna TACK! Jag håller på och vänjer mig. Har aldrig varit såhär ljus. Men jag gillar det blonda. Kommer liksom alltid tillbaka till det. Jag trivs helt enkelt. Kul att du gillar videoinläggen. Och tack för att du fortsätter påminna mig om vad som är mest viktigt. Kram snygging!

  Anne va roligt att den fick dig på bättre humör. Kram vackra!

  ReplyDelete