HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, April 13, 2013

Ett år senare

Idag är det ett år sedan jag var på sockerberoendekurs hos Bitten JonssonFrägsta gård. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig att det kommande året skulle se ut som det har gjort. På gott och ont. Men så är det ju här i livet. Ingenting är säkert. Det enda vi har är just nu.


Jag är tacksam över just nu. (När jag egentligen borde stå i duschen och göra mig klar) Över att jag hela tiden lär känna mig själv mer och mer. Över allt fint som livet erbjuder. Över allt nytt jag får ta del av. Idag firar jag med fortsättningskurs i Mediyoga.
Ha en utomordentligt fin lördag kära vänner.


No comments:

Post a Comment