HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, April 16, 2013

Hey love

Jag är av den övertygelsen att allt som gör mig glad, inspirerad och får mig att må bra är jag ansvarig för att dela vidare. Sen får var och en ta tills sig det som resonerar med dem. Sanna delade med sig av den här kärlessången. Nu delar jag vidare. FANTASTICO!


2 comments:

  1. Yes! Visste du skulle tycka om den! Jag klickade på den av misstag, tyckte thumbnailen med killar på rad såg intressant ut. Och vad härligt när låtar kommer från ingenstans och bara talar direkt till ens själ som denna låten gjorde igår kväll! Och videon är ju bara SÅ BRA!!!! Hon är för cool.

    //Sanna

    ReplyDelete