HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, April 21, 2013

La dolce vita

Jag försakar er till förmån för att leva. Släpper på mina rigida svart-vita regler och tankar. Dansar runt till The Hardships. Går på konsert. Sitter vid bardisk. Solar solarium. (Det får man ju absolut inte!) Skiter i att tycka att min mage blivit större. Äter lite mer nötter än vanligt. Läser skvallertidningar istället för hälsomagasin. Shoppar i Vasa. Hejar på JARO i kvällssol. Skippar yogan. Försöker att bara vara. Mig själv. I all min ofullständighet. Världens svåraste uppgift. Men jag har kul.


Är det månne såhär man ska leva livet? Mindre snack mera verkstad..5 comments:

 1. Sonia I LOVE U!
  Å vet du. Jag kollade in Ellens fantastiska stylingjobb på AE i fredags. My God du är född att stå framför kameran. Jag älskade bilden med afron. Du kom ju fan ut genom bilden. SÅ FIN. Den andra är SWAG men jag blev helt tagen av afrobilden. Du är min idol! KÄRLEK.

  ReplyDelete
 2. Ja. Mindre tankar mera verkstad skulle jag säga. Wunderbar.

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. You have the best days before You! <3

  ReplyDelete