HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, April 16, 2013

Ps.

Här svävar vi!

KOOL!
Älskar bilden.
Den är energi för mig.
Hoppet in i en ny fas.

Tack fina Malena!

2 comments:

 1. En till sak jag kan tipsa om som jag hörde P!nk nämna i en intervju, är Saturn Returns. Har du hört om det? Det är när Saturnus kommer runt ett helt varv, till samma ställe det var när du föddes. Astrologer tror att detta, som händer runt 28-29-årsåldern och kan fortsätta in i början av 30-årsåldern, innebär omvälvande förändringar i ens liv. P!nk förklarar det som att man blir vänd uppochner, skakad av allt det man dittills trott om livet, och till sist vänds man upprätt igen, får sitt livs glasögon, och skickas som vuxen ut i världen. Det skulle förklara mycket saker för mig iaf :)

  Här är en länk till en sida som förklarar det hela lite närmare. Fanns tidigare en superb hemsida dedikerad detta men jag lyckades inte hitta den. Men det är fascinerande iaf!

  http://astrology.about.com/od/advancedastrology/p/SaturnReturn.htm

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Hola! Wow. Mitt i prick. Mycket fascinerande!

  ReplyDelete