HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, April 14, 2013

SuperSöndag

Har spenderats på villan i Bosund. Som jag idag döpte till Bora Bosund. Tyckte själv att jag var ytterst finurlig.
Jag låg i baden.baden och fångade fräknar. Tänkte på höjden av lyx jag upplevt i helgen. En hel dag med yoga och sen en eftermiddag i solen.
På vägen hem poserade jag i mitt nya hår. Allt känns mycket mer edgy i min nya hårfärg. Sanna skrev en så fin kommentar om att mitt nya blonda hår representerar min nya ljusa framtid. Så väljer jag att se på det.

Ps. Ni ser ni väl på SuperSoulSunday.

2 comments:

 1. Så jävla härlig låt! Vet inte ifall du hört den än men ifall inte måste du höra den nu! Och bruden dansar så sensuellt och sexigt! Underbart rakt igenom!

  http://www.youtube.com/watch?v=0P7N_vlvU8w

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. I fell in love! Urhärlig! Älskar dansen. She can move. Åh. Tack för tipset hun.

  Kram.

  ReplyDelete