HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, April 7, 2013

Universum är på min sida


Idag har jag fått ta emot big time. Kramat Malenami och Tanja. Herregud vilka fantastiska kvinnor! Diskuterat själsföda och kristaller med Annika och Sam från Oasen prana. Kom hem med en serpentinsten. Träffade fina och kärleksfulla Cecilia och Sofia från Elevate concepts. Alltid lika inspirerande och värdefullt att få krama om dem och prata en stund. Jag är en välsignad själ med aningens hjärtklappning. Nu ska min stark-sköra hjärna få smälta den här dagen i lugn och ro.

Fridens liljor!

Ps. Jag strök även en sak på min bucket list idag. Mer om det senare..

No comments:

Post a Comment