HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, May 11, 2013

en*theos

Jag gillar pepp, citat och visdomar om personlig- och andlig utveckling. Därför har jag prenumererat på många olika veckobrev. Men i något skede blev detta till ett enormt stressmoment. Jag hade tiotals texter som låg och väntade på min uppmärksamhet. De lockade alla med sinnesro, inspiration och vägledning. Avsaknaden av dessa tre attribut bara växte inom mig ju mer breven hopade sig i inboxen.


Då bestämde jag mig att det inte var den här vägen jag skulle gå för att få skön feeling. Jag avslutade alla prenumerationer förutom en. Jag kunde inte släppa Brian Johnson från en*theos. Hans veckobrev är fantastiska. Två korta texter med visdom, humor och inspirerande citat. Han finns även på youtube där han enkelt förklarar olika fenomen. Han är en smart och avslappnad dude. Om du vill ge honom en chans. Sign up HERE!

Ps. Tror jag tipsat om Brian tidigare. Men han tåls att upprepas.


Ps2. Detta är mitt favoritklipp. Har figurerat här tidigare. Men som vi alla vet. Upprepning är kunskapens moder. Och antagligen döden för bloggare..

2 comments: