HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, May 23, 2013

Från BU till BÄST.

Igår gick jag från ytterst modfälld till tacksam och lycklig. Det är vad som kallas ett mirakel.

"A miracle is a shift in perception from fear to love"
A course of miracle

Jag träffade nya bekantskaper och drog iväg på en spontan simtur och strandhäng. Dessutom fick jag kruxa av ytterligare en dröm. Longboarding. Check! Mycket uppfriskande dag.

Sonia snapped this pic.

Ps. Jag vågade mig på ett dopp. Men det jag är mest stolt över är att jag vågade doppa mig iklädd bikini. Första gången i mitt liv jag sportar bikini på allmän strand. Jag har tränat hårt för beach 2013. Mentalt. I år tänker jag inte stå i vassen. Hur läskigt det än känns. Nu ska volangerna och tigerränderna få ta plats.

Peace out.

EDIT: Här skriver Sonia vackert om vår somriga dag.

7 comments:

 1. Det är ovant (fan jag tycker det är lika läskigt att visa sig i smått varje sommar, men på samma sätt som du har jag tagit mitt ansvar i att ifall jag känner mig deprimerad och arg som större när det blir sommar så får jag väl träna ner mig så jag trivs. Så är det bara. Var väl kanske 5-6 kg större förra sommaren, och minns bara hur mycket jag led. Barcelonaresan var ett helvete. Jag kände mig så otroligt obekväm. Jag tycker ju om att gå med magapajtona och tighta kläder, och är jag enligt mig själv för tjock för det så lider jag verkligen. Så NU när jag igen känner mig bekväm att gå klädd som en slampa (hehe) så känns det så härligt! Njuter av sommaren, av mig själv, av livet. Antingen accepterar man det som är, eller så gör man nåt åt det. Inget klagas här inte. Jag satt alltså och vräkte i mig 4000 kalorier per dag förra sommaren, och samtidigt jämrade jag mig över att jag var så tjock. Mmm. No more. Kan ju bara tillägga att du inte har nåt att skämmas över, beundrar din kropp och tycker verkligen den ska visas upp!! KRAAM!

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Miksi en oo tiennyt sun blogistasi armaani!! <3

  ReplyDelete
 3. Jag kör cellulit2013 och hudbristning2013. Här blir det ingen beach2013. Good for us!!

  ReplyDelete
 4. Tack för din blogg, du är VACKER, både på insidan och utsidan.

  ReplyDelete
 5. Miia. Kiva että löysit minut! Kram!

  Elegi. Tack för din underbara komplimang. Blir helt varm. Kul att du är här. All styrka och kärlek till dig. Kram.

  Anna & Sanna. Beach 2013 is for everybody. Alla celluliter, fasta magar, slappa magar, självsäkra kvinnor, osäkra kvinnor. Vi ryms alla på stranden. Och vi får alla ha kortkorta shorts. Skippa bh:n får man t.o.m. om man vill. Let's be free! <3

  ReplyDelete