HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, May 22, 2013

Hej.


Jag saknar er. Jag har försökt mig på ett inlägg flera gånger men inte känt att jag har något viktigt att säga. Någonting peppande eller genomtänkt. Mina tankar och känslor är all over the place. Jag känner mig skör. Och jag är oförmögen att skriva det perfekta inlägget. Så kommer jag ihåg igen. Det behöver inte vara perfekt. Inte ens bra. Jag vill bara nå ut till er och säga hej. Påminna er om att ni betyder så mycket för mig. Skicka lite kärlek och en kram.

7 comments:

 1. Det behöver verkligen inte vara perfekt, det vackra finns i det enkla och operfekta. Det är först unikt!
  Hej på dig med och kram.

  ReplyDelete
 2. Jag har precis samma. Min censur slår oftast till när jag ska skriva mina notes på facebook och säger att jag inte kan vara så ärlig. Jag är oftast brutalt ärlig när jag skriver eller så skriver jag inte alls, så just nu går det svårt att få nåt ut i skrift. Känner mig lite för sårbar just nu, antar jag. Och fokuserad på dumma grejer. Kanske jag kommer igång i nåt skede igen.

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. Ps. Scrollade lite tillbaka på dina tidigare inlägg under våren, och mindes var jag var under alla dom inläggena, den resan jag gjort. Och så kom jag på att fan, vi gör ju på ett sätt resan tillsammans. Du på ditt sätt och jag på min, samma som alla andra, men med hjälp av denna blogg får man ändå känna hur tillsammans vi alla är, sist och slutligen. Och det är en härlig känsla! Så ifall du nånsin känner att din blogg inte tjänar nåt syfte för andra så har du fel! We're all in this together, this school called life. Vad härligt!

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. Ni är så härliga. TACK för att ni finns. För att ni läser och för att ni kommenterar. Jag blir helt rörd. Och så oerhört glad varje gång ni lämnat ett spår.

  Sanna det är som du säger vi är alla in it toghether. Det är så jävla häftigt!

  Kärlek i multum till er!

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Alltså nu såsar jag här, lämnade en kommentar via något gammalt Google-konto som jag gjort för ett skolprojekt.. Haha inte perfekt här heller :D Men en storkram skulle jag skicka till dej, we miss you! <3

  ReplyDelete
 7. Men hej Maria. H. :) Saknar dig! Hoppas vi ses i sommar. Kramis.

  ReplyDelete