HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, May 2, 2013

Tiderna förändras

Idag fick jag ett synnerligen glädjande beslut. Jag firade genom att bli kvitt min Zumba-oskuld. Tidigare firades allt med mat för min del. Det gick per automatik. Det känns mycket tillfredställande att ha hittat andra sätt att fira och unna mig på.


Min kropp har fått stå ut med övervikt, hat och påfrestningar genom åren. Idag är jag tacksam över att den ger mig så mycket glädje. Min kropp är mitt tempel. Genom den får min själ uttrycka sig. Den är vacker och värdefull. Jag när den med kärlek, omtanke och lite svett nu som då.

3 comments:

  1. dina BEEEEEEEEEN!!!! f*** my life liksom hahah så jäävla snygg!!!! tack för att du ger mig motivation att fara ut och springa

    älskar dig!!!

    ReplyDelete