HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, June 15, 2013

Blogilista

Knyckte lista av den här kvinnan. Som jag pinsamt nog inte riktigt kommer ihåg namnet på. Fast vi skakade hand förra veckan. Jag skyller på att hon hade en super cool t-shirt på sig som totalt stal min uppmärksamhet. Lisen! Nu kom jag på det. Okej så den här listan är stulen av Lisen från Kivilös. Hej bara.

1. Var är din mobiltelefon?
På min mintgröna byrå precis brevid mitt huvud.

2. Var är din andra hälft?
Ja det undrar jag också. VANN E DO?!

3. Ditt hår?
Är som vanligt i behov av shamponering.

4. Ditt humör?
Är minst sagt varierande.

5. Din dagsplan?
Ta en tupplur. Ringa Evlin. Gå ut på promenad.

6. Det bästa du vet?
De där fantastiska små stunderna av lycka och tillfredställelse. När allt bara är så jävla väl. Kan infinna sig i vilken omständighet som helst.

7. Din dröm i natt?
Jag var instängd i ett rum på en båt. En äcklig man letade efter mig. FBI fick spränga sig igenom flera väggar för att rädda mig. De kunde inte bara komma in för du skulle ju mannen fatta var jag gömde mig.

8. Ditt livsmål?
Aldrig sluta utvecklas.

9. Rummet du är i?
Mitt vardagsrum. Här trivs jag ypperligt.

10. Din hobby?
JA! Måla naglar. Blogga. Läsa. Yoga.

11. Din skräck?
Skräck? Alltså det jag går runt och är rädd för? Det är ju massvis med saker i så fall. Men mest är det nog att någon nära ska dö eller bli svårt sjuk.

12. Var vill du vara om sex år?
Där jag är idag. På precis rätt ställe.

13. Var var du igår kväll?
Hemma. Men i förrgår var jag på terassinvigning hos och med min bästa vänner. Gött!

14. Vad är du inte?
Bitter.

15. En sak du önskar dig?
En skön massage.

1 comment:

  1. Jamen hej! Alla behöver en Kivilös-t-shirt. Det ger ett nytt livsinnehåll.

    ReplyDelete