HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, June 30, 2013

Börja älska dig själv NU!

Hur kan man inte älska Anne Hietanen? Idag länkar hon till ett gammalt inlägg hon skrivit om vikt. LÄS!

Tidigare idag tänkte jag på kroppar. Hur jag nuförtiden tycker alla kroppar är vackra. På riktigt. Och hur fint det är att vi alla är olika. En kropp berättar så många historier och den bärs alltid som ett uttryck för en själ. Själen är alltid vacker. Och eftersom jag tror att alla har en själ. Är per automatik alla kroppar vackra.

Även min kropp! Jihuu!

Ps. Jag råkade ligga precis sådär mitt i ett hav av smörblommor när någon kom förbi  med en kamera. Jag är scout. Och alltid redo!

2 comments: