HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, June 2, 2013

Det viktigaste i livet.


Tillit.
Låta livet ha sin gång. Följa med. Leva i FLOW. Leva nu och lita på att livet leder mig rätt. Att jag alltid är på rätt plats, vid rätt tidpunkt och gör rätt saker. Välsignad med överflöd av allt gott. Lita på att även i de svåraste av stunder har någon satt en liten regnbåge övanför mitt moln.


Acceptans.
Gilla läget. Det är såhär tills det blir på något annat sätt. Veta att allt förändras. Men våga vara även i det svåra. Acceptera omständigheterna fullständigt och sedan välja inställning och förhållninssätt till dem. Acceptera även det jag inte gillar. Med mig själv, andra och omgivningen. Låta saker landa. Känna på dem och låta dem vara precis som de är. Känna alla känslor utan att fly. Våga låta ALLT få finnas utan att börja fixa, trixa, ändra direkt. Ge saker och ting tid och förståelse.Tacksamhet.
Prisa allt. Var ödmjuk inför de otroliga gåvor livet serverar mig varje sekund. Öppna ögonen. Öppna hjärtat. Tacka Universum för allt överflöd och jag kommer endast att bli välsignad med mer. Tacka även för de svåra tiderna. De är oftast de som ger mest utdelning i LHS (Livets Hårda Skola).


Kärlek.
Älska mig själv. Den jävla klyschan. Vem kunde tro att den satt inne med den största och vackraste av sanningar. Börja med mig. "Bloom where you are planted". Kärleken kommer att spridas som ringar på vattnet. We are all one.


Dela Kärleken. Dela Tacksamhet. Dela på Tillit. Dela Acceptansen. Dela allt det fina och magnifika. Dela av det svåra och dystra. Dela av allt det vi får vara med om. Ge vidare av allt det vi samlar på oss. Inget är varken för litet eller för stort att ge vidare.

Vi behöver alla varandra.

Ps. Vad tycker du är det viktigaste i livet. Dela gärna med dig.

7 comments:

 1. Jag tycker att mitt liv skall innehålla kärlek, positiva tankar som knockar ut allt det negativa som finns runtom en vare sig man vill eller inte...
  Men det allra viktigaste är min man, att vårda vår kärlek och ge varandra respekt och inte döda den egna individen. Fast man är ett par skall man inte bara leva fast i varandra!
  Sen tycker jag att tacksamheten skall finnas där och att man vågar visa den mot sina medmänniskor.
  För jag älskar de vänner jag har och alla de nya jag möter på vägen!
  Livet är just hårda skolan men man lär aig massor på vägen då också! Som att vara mindre pedant!

  ReplyDelete
 2. Du har nog bulletpointat allt det som är viktigast för mig också. Speciellt tillit och acceptans, för att det är det jag har svårast med. Tiiliten, uuuuuh. Det blir så lätt att man tänker att det är fel att det är som det är (ingen acceptans), så man tänker att man NU borde göra nåt för att förtjäna att det går bättre, så som det "borde" gå (brist på tillit). Jättejobbigt. Då brukar jag sätta mig och fråga ifall jag kan acceptera nuet för vad det är, vilket jag alltid kan. Och då lugnar jag ner mig.

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. Så väldigt bra skrivet! Så rätt och sant och nu fick jag börja dagen på ett bra sätt. Tack!

  ReplyDelete
 4. så väldigt bra skrivet ela! jag blir alltid lugn och lite mer hoppfull när jag läser din blogg. KRAM!

  ReplyDelete
 5. Tack fina kvinnor!Kram på er!

  ReplyDelete