HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, June 11, 2013

Fem nyanser av blått

Och en introduktion till mina nya brillor.


6 comments:

 1. varför går den inte att kolla??:(

  ReplyDelete
 2. Du är supersöt Pamela och brillorna passar perfekt! :) K

  ReplyDelete
 3. Hahahahahaha. Och du säger att du int sku ha de på klart var du har dig själv alla gånger.... Jag kan säga att JAG int sku ha ze ballz att sätta upp ett så här coolt klipp på mig själv just nu. Kanske jag borde, hmmmmmm...... Anyway, you is an inspiration, sistah!!

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. Ps. S.k. "fulköp" som andra tycker är asfult men som man själv älskar, är ju typ bäst. Det finns en hel del grejer jag köpt som omgivningen avskytt, två som direkt kommer upp är mina buffaloskor och min afghanjacka från typ -72 från Carnaby Street som jag hittade i Sthlm och betalade 1500kr för. Ljög för mitt ex att de var nästan gratis och han tyckte det var den fulaste jacka han sett. Jag älskar den. Ser ut som en badrock fast den mest otroliga passform jag nånsin sett, jag ser ut som en kung i den. Underbar fuskpälskrage. Anyway, man ska alltid följa sin gut instinct när det kommer till såna där köp. Jag struntar själva fan i om andra tycker det jag tycker om är snyggt eller inte. Jag vet själv ifall det är killah. Ska kanske ha på mig både jackan och skorna på fredag och set the record straight här i Åbo ;)

  //Sanna

  ReplyDelete
 5. Haha, love it! :) Du är superfin i dina brillor!

  ReplyDelete