HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, June 17, 2013

TACK!

Jag är tacksam över så mycket just nu. Tänkte skriva en lista men har inte orken. Det får räcka med ett TACK och den sköna känslan i bröstet. Allt är väl.2 comments:

 1. Det där första citatet har gnagt mig, och nu kom jag på varför. Jag tycker det ger aningen prestationsångest; man ska HITTA det som gör en lycklig. Det är väl där myten om lycka kommer fram, vi tror att det är nåt vi måste hitta, när det istället gäller att välja att frigöra sig från olycka, och då kommer lycka att komma fram istället av sig själv. Lycka går inte att hitta eftersom det redan finns inom oss. Jag veeeet att det är punktknulleri och jag känner mig rikssvensk och "kränkt" som poängterar det, men ville "rätta" citatet iaf :)

  /Sanna

  ReplyDelete
 2. Ja men är inte svaret på båda frågorna. DU. Du själv och ditt inre? Vi har redan allt. Men de flesta vet inte om det. Och fast jag vet om det så väljer jag att glömma ibland. Att tro att någonting utanför mig kan göra mig lycklig.
  Vi behöver hitta tillbaka till oss själva. Där finns den. Lyckan.

  Håller med om att den kan kännas prestationsinriktad. Men för att hitta lyckan ska vi väl egentilgen sluta söka. Sluta försöka så jävla hårt. Bara vara den vi är. Och lyssna på oss själva.

  Kram!

  ReplyDelete