HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, June 15, 2013

Utmanad av alternativen

Jag är ingen främling för alternativ medicin. Tycker om att förkovra mig i naturliga sätt att må bättre. Nu har jag i två månader testat på oil-pulling. En metod som kommer från ayurvedan där man svichar runt en matsked olja i munnen i tjugo minuter om dagen. Detta gör man för att dra ut toxiner ur kroppen. Ärligt så ville jag testa mest för att det skrevs om hur vita tänder man får. Mina tänder är fortfarande gula men förhoppningsvis har jag lite mindre gifter i kroppen. En erfarehet rikare är jag i alla fall. 

Nu tänker jag mig en ny utmaning. I trettio dagar ska jag dusha i kallt vatten.  Usch. Jag sitter och hackar tänder bara jag tänker tanken. Är extremt frusen. Men tydligen ska detta hjälpa även de frusna eftersom det sätter igång blodcirkulationen. Här kan ni läsa mer om vilka hälsovinster dessa kalla droppar kan ge.


Någon som hänger på?

Ps. Den här utmaningen kommer antagligen att resultera i att jag bär hatt och luktar unket hela månaden.

3 comments:

 1. jag kan va me! avslutar alltid mina nuvarande duschar i nån minut av kallt vatten eftersom ja tycker mo att frysa när jag går och lägger mig (duschar oftast på kvällen) OCH det det drar ihop hårfibrerna så att håret blir glansigare. så, jo, jag tror på kallduschar!

  ReplyDelete
 2. Jag e int me. Jag tänker om kalla duschar som folk tänkte om duschar eller bad i allmänhet på 1700-talet: sånt blir man ju ba sjuk av! Jag e så frusen annars också så vill nog int bjuda in mer sånt elände. Berätta dock sen hur det gick och ifall jag ska reconsider.

  //Sanna

  ReplyDelete
 3. Ellen, jag tror också på kalldushar. Men fy va avskyvärt. Idag körde jag en semikall de va lite skönare. Känner att jag kanske inte behöver köra ner kallvattenkranen i botten och stå där i fem minuter. Jag tar de lite försiktigare. Det är rätt skönt efteråt.

  Sanna no need to try. Meddelar om det händer något mirakulös. Kanske jag får supervita tänder av det här istället..

  ReplyDelete