HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, July 18, 2013

Kreativt utlopp

Jag har ju börjat förstå att allt inte behöver gå från tanke till handling på en millisekund. Att alla ideér inte blir verklighet. Och att det kan vara helt bra. Oftast nödvändigt att låta dem mogna. Känna lite på dem. Omforma. Skrida till verket. Eller rata.


Men det är fortfarande i det spontana uttrycket som jag trivs bäst. När allt inte är planerat in i minsta detalj. När fantasin får styra och just nu står i lågor.


Fick en lysande idé på min lilla kvällspromenad. Hann knappt innan för dörren förrän jag var i full fart med att måla kärlek på mitt fönster.


Såhär ser det ut från gatan. Jag är kär. Mitt hem kommer alltid att ha en släng av Villa Villekulla över sig. Det är då jag mår bäst. En dag ska jag ha en prickig häst i vardagsrummet.

6 comments:

 1. På tal om idéer och kreativ inspiration, samt att med eftertanke följa en urge, så tror jag att jag ska börja blogga, på svenska, igen. Är ju ett jävla tag sen sist (2007). Men jag undrade ifall du hade nåra pointers på var man ska skaffa den? Blogspot? Ratata? Nåt annat? Jag har haft blogspot innan och det var kanske inte en direkt hit. Jag vantrivs när utformningen av bloggen känns generic, men jag är ju så handikappad med teknik så jag skulle ha svårt att lyckas leka med den tillräckligt för att få den att se ut som min egen. Eller är det kanske tillräckligt lätt för att en stubbe som jag ska kunna klara av det? Din är ju jättefin, men du har ju jobbat för att få den att bli så fin. Äh, jag är trött på jobbet och rabblar. Men ifall du har nåra direkt inputs som kommer to mind så dela med dig. Jag ska börja look into it under helgen.

  ps. hur ser du på detta med att vem som helst kan läsa din blogg? för mig personligen så kändes det inkräktande att veta att folk som ville snoka kunde få sig en gratis födning på vad jag håller på med utan att nånsin medge att dom var intresserade. Och så hörde folk av sig åt mig på basis av saker jag skrivit, sånt tyckte jag också var obehagligt. Men nu tänker jag att behovet att få skriva är större än minussidan att några leaches skulle suga. Då kan man ju tänka att jag måste ge mitt consent för att dom ska kunna suga, och det är ju sant. Men jag tänkte bara vad du tänker angående detta, ifall det är nåt som du tänker på eller störs av. För mig iaf måste jag vara väldigt medveten om vad jag skriver. Har inte alltid censuren på plats. Vill bara dela och vara ärlig, och det är ju inte alltid ekonomiskt eller praktiskt eller helt enkelt bara nån bra idé. Men.

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. ps nr 2. Ifall jag skulle kunna minska på att svengelska till språket HELA tiden innan jag börjar skriva så vore ju det just greeeeat.

  //S igen.

  ReplyDelete
 3. Alltså jeeee, vilket snyggt fönster! <3

  ReplyDelete
 4. Vilken underbar ide älskar ditt budskap <3 kramar Pia

  ReplyDelete