HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, July 4, 2013

Lite luft


Ibland behöver jag bara lite luft. Komma ut. Cykla till mitt favoritställe vid vattnet. Sätta mig på en bänk. Byta miljö. Andas. Och som ikväll lära känna min nya kamera.


Hörni. TACK. Tack för alla fina ord. För alla ni som delar om hur ni har det och vad ni tänker kring det här med vikt och självbild. Jag är så rörd och tacksam. Tårarna jag fäller är efterlängtade. Ni gör mig ännu mer säker på att sanningen är den enda vägen.

All kärlek.

Ps. På bänken jag satt var det fullt med myror. Jag kom precis på en jävel som kröp på mitt innerlår. Åh. Tänker på den där historien om en kvinna som hade ett spindelbo i hennes öra. Tänk om..

No comments:

Post a Comment