HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, July 30, 2013

Lorna Jane - maximalt med inspiration

Min vän Linda  är ambassadör för fitnessklädmärket Lorna Jane i Finland. Ikväll besökte vi deras pop-up shop på Jeppis Gym. Min dejt shoppade loss för oss båda. Jag stod mest med näsan i Lornas bok och sög in hennes livsvisdom.

Jag stal bilden från hemsidan. lornajane.com.au

Hon har byggt upp ett enormt framgångsrikt företag med hjärtat. Jag älskar hur hennes passion och kärlek till det hon gör genomsyrar hela hennes business. Hur hon vill göra gott och lyfta upp kvinnor. Hon står för allt det jag vill stå för. In business and in life. För vem har sagt att de två måste skiljas åt? Vilken kvinna! Min nya idol.


Ps. Hennes motto är "Do what you love and success will follow". Amen säger jag.

Ps.2. Jag har försökt ladda upp den HÄR videon i en halvtimme. Av någon anledning vill den inte visas på min sida. Men gå gärna in och kika. En fin inblick i Lorna Janes tankesätt och företag.

3 comments:

 1. På tal om inspiration så håller jag på att leta snygga planscher att sätta upp på väggarna som skriker efter nåt. Och vips så hittade jag denna sida, som måste vara bland det bästa EVER!!!! Jag tänker rippa quotesplanscherna rakt av och göra egna versioner hemma (varför betala dyra poundings för text på ett papper som jag får till lika bra själv, liksom), men dom har otroligt vackra pop art konstverk.... ja du måste kolla själv. Du kommer garanterat bli inspirerad! Kommer säkert beställa därifrån redan imorgon, dom shippar gratis worldwide..... need I say more?

  http://society6.com/

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Ja jättefina! Många av de där cirkulerar på pinterest. Älskar citat planscherna.

  ReplyDelete
 3. Nu är den uppe!!!!!! Kommer ta tid innan den ser ut som "mig" och det får jag ta. Men första inlägget är uppe, haha! Känns riktigt riktigt roligt! Nu vet jag att det var rätt val och att det verkligen behövdes. Fuck censur. Tror det blir riktigt bra det här!

  acidrockrebel.blogspot.fi

  //Sanna

  ReplyDelete