HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, July 30, 2013

Lorna Jane - maximalt med inspiration

Min vän Linda  är ambassadör för fitnessklädmärket Lorna Jane i Finland. Ikväll besökte vi deras pop-up shop på Jeppis Gym. Min dejt shoppade loss för oss båda. Jag stod mest med näsan i Lornas bok och sög in hennes livsvisdom.

Jag stal bilden från hemsidan. lornajane.com.au

Hon har byggt upp ett enormt framgångsrikt företag med hjärtat. Jag älskar hur hennes passion och kärlek till det hon gör genomsyrar hela hennes business. Hur hon vill göra gott och lyfta upp kvinnor. Hon står för allt det jag vill stå för. In business and in life. För vem har sagt att de två måste skiljas åt? Vilken kvinna! Min nya idol.


Ps. Hennes motto är "Do what you love and success will follow". Amen säger jag.

Ps.2. Jag har försökt ladda upp den HÄR videon i en halvtimme. Av någon anledning vill den inte visas på min sida. Men gå gärna in och kika. En fin inblick i Lorna Janes tankesätt och företag.

4 comments:

 1. På tal om inspiration så håller jag på att leta snygga planscher att sätta upp på väggarna som skriker efter nåt. Och vips så hittade jag denna sida, som måste vara bland det bästa EVER!!!! Jag tänker rippa quotesplanscherna rakt av och göra egna versioner hemma (varför betala dyra poundings för text på ett papper som jag får till lika bra själv, liksom), men dom har otroligt vackra pop art konstverk.... ja du måste kolla själv. Du kommer garanterat bli inspirerad! Kommer säkert beställa därifrån redan imorgon, dom shippar gratis worldwide..... need I say more?

  http://society6.com/

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Ja jättefina! Många av de där cirkulerar på pinterest. Älskar citat planscherna.

  ReplyDelete
 3. Nu är den uppe!!!!!! Kommer ta tid innan den ser ut som "mig" och det får jag ta. Men första inlägget är uppe, haha! Känns riktigt riktigt roligt! Nu vet jag att det var rätt val och att det verkligen behövdes. Fuck censur. Tror det blir riktigt bra det här!

  acidrockrebel.blogspot.fi

  //Sanna

  ReplyDelete
 4. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  ReplyDelete