HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, July 14, 2013

När det är som bäst

Vatten. Va. Måste vara något av det mest rofyllda och mäktiga som finns. Sen sätter man ett stort kar gjort av trä på de. Ett par tygbitar. Så seglar man med hjälp av vinden. Med hjälp av naturen själv. Då är själen glad. Mycket glad.


Vaknar med ett leende på läpparna. Ligger i sängen och känner vågorna från gårdagen. Hur de omsluter hela mitt sinne. Hjärtat ler och kroppen släpper taget. Ska nog somna om en stund och drömma mig bort. Till verkligheten. 

3 comments:

  1. Underbart skönt att vara på sjön!

    ReplyDelete
  2. Ja men de va ju helt FANTASTISKT!

    ReplyDelete