HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, July 24, 2013

Om natten

Kommer på mig själv med att lyssna på en youtubevideo om mindfullness. Läsa bloggar och hänga på facebook. Har nuckat till av trötthet tillräckligt många gånger för att snart ha utvecklat wiplash. Det kanske börjar vara dag att krypa till kojs. 

Jag undrar varför motståndet mot att gå och lägga sig tidigt är så enormt stort. För mig känns det som att jag missar den viktigaste delen av dygnet. När jag i perioder har försökt mig på att ta tidiga kvällar känner jag mig ledsen. Det är en sorg. Jag älskar att mysa på natten. När allt annat är nersläckt och resten av världen vilar. 

Känner jag mig fri.  
  

3 comments:

  1. AMEN! Dom känns nästan magiska, dom där timmarna efter tolvslaget. Särskilt mellan 2 och tre på natten brukar det vara speciellt härligt. Allt kan hända, man känner sig nästan hög. Underbara idéer om olika projekt, funderingar om det mesta, stora visdomar och no BS som bubblar fram den tiden på dygnet. Fast det kan gå lite för långt också. Jag har gjort saker sent på natten som jag ångrat nästa dag. Måste alltid fundera lite innan, särskilt om jag skriver nåt, ifall detta verkligen är sanningen som jag ser den, eller bara nattfyllan som svamlar. Men ja, jag var så deppad dom första somrarna som städare på UPM när man började 6. Funkade ju inte alls med min dygnsrytm. Jag var jättenere då när jag inte fick vaka. Fast nu börjar jag tycka att det blir jobbigt att vaka så jag undviker det. Fast ett youtube-klipp blir lätt till 30, och 30 gånger ca 7 minuter..... You do the math. Inte lätt inte.

    //Sanna

    ReplyDelete
  2. Och med undvika så menar jag att jag tänker att jag ska lägga mig senast vid midnatt men egentligen går och lägger mig 02.30. Så så var det med den saken :)

    //S

    ReplyDelete