HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, July 24, 2013

Om natten

Kommer på mig själv med att lyssna på en youtubevideo om mindfullness. Läsa bloggar och hänga på facebook. Har nuckat till av trötthet tillräckligt många gånger för att snart ha utvecklat wiplash. Det kanske börjar vara dag att krypa till kojs. 

Jag undrar varför motståndet mot att gå och lägga sig tidigt är så enormt stort. För mig känns det som att jag missar den viktigaste delen av dygnet. När jag i perioder har försökt mig på att ta tidiga kvällar känner jag mig ledsen. Det är en sorg. Jag älskar att mysa på natten. När allt annat är nersläckt och resten av världen vilar. 

Känner jag mig fri.  
  

4 comments:

 1. AMEN! Dom känns nästan magiska, dom där timmarna efter tolvslaget. Särskilt mellan 2 och tre på natten brukar det vara speciellt härligt. Allt kan hända, man känner sig nästan hög. Underbara idéer om olika projekt, funderingar om det mesta, stora visdomar och no BS som bubblar fram den tiden på dygnet. Fast det kan gå lite för långt också. Jag har gjort saker sent på natten som jag ångrat nästa dag. Måste alltid fundera lite innan, särskilt om jag skriver nåt, ifall detta verkligen är sanningen som jag ser den, eller bara nattfyllan som svamlar. Men ja, jag var så deppad dom första somrarna som städare på UPM när man började 6. Funkade ju inte alls med min dygnsrytm. Jag var jättenere då när jag inte fick vaka. Fast nu börjar jag tycka att det blir jobbigt att vaka så jag undviker det. Fast ett youtube-klipp blir lätt till 30, och 30 gånger ca 7 minuter..... You do the math. Inte lätt inte.

  //Sanna

  ReplyDelete
 2. Och med undvika så menar jag att jag tänker att jag ska lägga mig senast vid midnatt men egentligen går och lägger mig 02.30. Så så var det med den saken :)

  //S

  ReplyDelete
 3. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  ReplyDelete