HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, July 8, 2013

Opepp

I feel like shit. Thank God for my friend photoshop. Plötsligt blir allt bara helt awesome. Nå eller så int. Men kanske ni som har en bra dag kan känna lite awesomeness för min del. För er som mår apa är det fritt fram att spy lite på den här bilden. Eller igen en gång inse att allt inte är som det ser ut på de sociala medierna.


Och för den som inte redan är medveten. Kan jag upplysa om att materiella ting inte gör en lycklig. Här i alla fall. Jag har gjort två superba rea fynd och fått nya fransar idag. Not helping. Nu. Sova.

Ps. När jag vaknar om ett par timmar kommer jag antagligen att konstatera att sömn är underskattat. För mot hur det var för ett år sedan. Kan jag idag sova OCH vara lite piggare när jag vaknar. Fylla på tanken en aning. Hålet i bottnet är inte lika stort som Söderfjärden längre. 

No comments:

Post a Comment