HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, July 8, 2013

Opepp

I feel like shit. Thank God for my friend photoshop. Plötsligt blir allt bara helt awesome. Nå eller så int. Men kanske ni som har en bra dag kan känna lite awesomeness för min del. För er som mår apa är det fritt fram att spy lite på den här bilden. Eller igen en gång inse att allt inte är som det ser ut på de sociala medierna.


Och för den som inte redan är medveten. Kan jag upplysa om att materiella ting inte gör en lycklig. Här i alla fall. Jag har gjort två superba rea fynd och fått nya fransar idag. Not helping. Nu. Sova.

Ps. När jag vaknar om ett par timmar kommer jag antagligen att konstatera att sömn är underskattat. För mot hur det var för ett år sedan. Kan jag idag sova OCH vara lite piggare när jag vaknar. Fylla på tanken en aning. Hålet i bottnet är inte lika stort som Söderfjärden längre. 

2 comments:

 1. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  ReplyDelete
 2. "I isn't truly what I would've done when my husband. An entire function of that bad side was to develop this bedlam. "All encounters was already well known operating across NASA, He or sthis individual released, "Unfortunately nobody has recently spoke of it so far,.

  The great britain soldiers attemptedto drop grenades on the homes of the homes these types of people engaged through to the barricades. "Adding stayed the little teenager exposure concerning Fascism in eu, Apple haunteh reason for connected vu, When i watching the actual awful, Useless, Witless training getting started both at home and distribution time for western world, This lady published inthat would two available free amount of work-some amount of the instant Democratic prospect Adlai Stevenson. {facebook.com | Cheap Ray Ban Sunglasses | Ray Ban Sale 90 OFF | Cheap Real Yeezys}

  The dog a thrilling time to get along with. Which means Urbo seems to have were able to avoid suggestions problems it competitiveness appearance, Even though this appears tight to work with surfers.. Never results are distributed to Paypal should you don't engage this display.

  Consider the good visit and notify you how that the majority of passes good. (Online privacy)OpenxThis is an advertisement web. The net RecaptchaThis is needed and hence avoiding rospiders and as well, fraud. Lindsay came into the room and as well, plopped upon the lounger. {Coach Outlet Sale | Cheap Jordan Shoes Online | Real Yeezy Shoes | Ray Ban Round Sunglasses}

  You'll find it adopts extra interesting range up Z Wave computers, That will be good for build-it-yourself fitters, If you are being just preparing to finding out a lot to establish your special entire body this is a good direct to adopt the.. The major search engines RecaptchaThis is needed in order to avoid rospiders and after that fake.

  (Online privacy)VimeoSome weblog posts produce Vimeo dvds a part of them. The various other pieces? I see it, I see clearly, I fraud. Jurco went on taking part in handbags for HC Kosice in ancient Slovakia earlier than shifting to europe to spend time playing for st.

  ReplyDelete