HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, July 11, 2013

Tid för snille

  


Är ni med mig på den här? Va. Jag gillar. Aptitude. Alltså fallenhet, begåvning, kapacitet. Alla stora genier var ju lite pölliga. De uppfann saker för att de trodde stenhårt på någonting som ännu inte existerade i den fysiska världen. Allt formas först i tanken. Sedan gäller det bara att tro orubbligt och aldrig ge upp. Alltså tålamod. Tålamod. Tålamod. Inte sluta tro bara för att det misslyckas för sjuhundrade gången. 

Jag läste någonstans. Har du gjort 5000 misstag? Bra då är du redo att göra 5000 till. Haha. Upplyftande. 

Ps. På tal om genialitet. Kolla in thefuckitlife.com. Tack J för tipset.

3 comments:

 1. Nja, jag är nog mera på den där ge-upp-efter-första-motgången-linjen ;)

  Moster K

  ReplyDelete
 2. Förresten, på tal om patience... snart dags att gå ut och rasta moster nummer två. Jag vill också va me och filma! :)

  hälsar
  Moster Snart Sommarjakobstadsbo

  PS. De heter nog både rallarrosor och duntrav och dessutom faktiskt nånting annat som jag har glömt. Skönt alltså, ni hade rätt båda två!

  ReplyDelete
 3. Haha. Ja det är skönast på det sättet.. Vi rastar dig när vi kommer hem från resan. Sen ska vi nagelnörda som bara den. Puss på dig!

  ReplyDelete