HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, July 11, 2013

Tid för snille

  


Är ni med mig på den här? Va. Jag gillar. Aptitude. Alltså fallenhet, begåvning, kapacitet. Alla stora genier var ju lite pölliga. De uppfann saker för att de trodde stenhårt på någonting som ännu inte existerade i den fysiska världen. Allt formas först i tanken. Sedan gäller det bara att tro orubbligt och aldrig ge upp. Alltså tålamod. Tålamod. Tålamod. Inte sluta tro bara för att det misslyckas för sjuhundrade gången. 

Jag läste någonstans. Har du gjort 5000 misstag? Bra då är du redo att göra 5000 till. Haha. Upplyftande. 

Ps. På tal om genialitet. Kolla in thefuckitlife.com. Tack J för tipset.

4 comments:

 1. Nja, jag är nog mera på den där ge-upp-efter-första-motgången-linjen ;)

  Moster K

  ReplyDelete
 2. Förresten, på tal om patience... snart dags att gå ut och rasta moster nummer två. Jag vill också va me och filma! :)

  hälsar
  Moster Snart Sommarjakobstadsbo

  PS. De heter nog både rallarrosor och duntrav och dessutom faktiskt nånting annat som jag har glömt. Skönt alltså, ni hade rätt båda två!

  ReplyDelete
 3. Haha. Ja det är skönast på det sättet.. Vi rastar dig när vi kommer hem från resan. Sen ska vi nagelnörda som bara den. Puss på dig!

  ReplyDelete
 4. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  ReplyDelete