HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, July 8, 2013

Ytligheter

Såg "The Bling Ring" ikväll. Blev så illa till mods. Över det innehållslösa livet. När jag kom hem tog jag ett trettiotal bilder på mig själv. Som min kontribution. Photoshoppade mig. Och kände mig vacker.

I like them blurry.

Under det här året har jag knappt användt smink. När allt rasade. Det är exakt ett år sedan idag. Ville jag inte gömma mig mer. På inga vis. Det där med smink var inget jag bestämde. Det kom sig helt naturligt. Jag har ju varit mer hemma än utanför hemmet så det hjälper ju sitt till. Men ofta när jag gick ut. Ville jag inte måla på en mask. För det kändes så. Som att jag gömde mig.

Antagligen kändes det så. För att det är så jag har använt mig av smink. Tidigare gick jag knappt utanför dörren utan masken. Jag strök på ett lager spackel för att gömma det där som fanns bakom. Otillräckligheten. Självhatet. Sorgen. Den där gnagande känslan av obehag. Om jag är fin vet ingen att jag mår dåligt. Inte ens jag själv.

Jag har fått omdefiniera min syn på skönhet. Jag har fått arbeta med denna. Men landat i insikten om att det är okej att vilja vara vacker. Okej att låta det vara viktigt. För mig är det numera ett sätt att förlänga själen. Ett sätt att vara kreativitet. Uttrycka mig själv. Visa vem jag är. Istället för att dölja.

För det är precis så jag klär mig. Enligt hur jag känner. Och det är så jag väljer när jag sminkar mig eller lockar håret. Med känslan, humöret och lusten.Jag är fri från måsten när det kommer till yta. Naket eller påklätt. Mitt eget val. Precis hur jag vill. Precis när jag vill. Det är så fantastiskt roligt och tillfredställande. Jag är den jag är. Även på utsidan.

Ps. Nej inte varje dag såklart. Men mest.  Och mer och mer ju längre tiden går.

1 comment:

 1. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
  Om du är ute och går igenom något av detta
  problem som anges nedan är han också perfekt
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?
  (9) Har du blivit scammed och du vill
  återhämta dina förlorade pengar?
  Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
  pengar stavar du kan få det problemet löst
  idag vid stavning av lösningstempel ...
  Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

  ReplyDelete