HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, August 19, 2013

Bekväm i det obekväma

Det är så häftigt det där hur livet hänger ihop. Hur det går att se mönster i det mesta. Ett genombrott. En insikt. Föregås ofta av en tid av ovisshet. En tid där det känns som att tankarna bara snurrar. Som att man är tillbaka på ruta ett. Ingenting landar som man vill och det mesta känns flyktigt och svävande. Jag kan också känna känslan av att någonting stort är på gång. Det byggs upp en slags spänning. Man kan inte ta på den men den ligger där och pyser. Känns stor och mäktig.


Första gången jag hade den känslan. Har ju inte varit så bra på att känna tidigare. Var halvåret innan min break down. Aldrig hade jag anat att det var en förändring av den kalibern på gång. Men jag visste att det var stora krafter i rörelse. Det behöver inte alltid vara enorma förändringar. Eller ens förändringar som någon annan märker av. Men jag har märkt att oftast innan det öppnas en ny dörr. Antingen i mitt medvetande eller i den fysiska världen. Föregås den alltid av en viss mån kaos. Oftast KAOS deluxe. Eller åtminstone för oss dramqueens.

När jag är uppmärksam. Och börjar ge akt på mig själv. Märker jag av mönster. Jag blir medveten om hur jag fungerar. Och på samma gång kan jag avväpna mig själv från att ta till gamla avdankade handgranater. Istället för springa in i paniken, paranoian och rädslan av bara farten. Kan jag vara närvarande och betrakta dem när de rusar förbi. Jag kan sitta stilla i känslosvall och tider av oro och dimma. För att jag vet att de perioderna behövs för att komma vidare. När jag kan vila i det obekväma för att jag vet att det för med sig en positiv förändring.

Då sjunger änglarna och små söta troll dansar kärleksdanser på min varma mage.

1 comment:

  1. Some may want to disguise their tape in hair extensions others may want to enhance their look while others may want to resemble their favorite celebrities. Regardless of the reason chosen to wear a lace wigs uk they definitely improve the appearance of the wearer and make them more attractive. Moreover, if the type of human hair wigs worn is made using natural hair, the greater will the appearance be. Wigs made using natural human hair are difficult to detect, thus make excellent hair extensions uk. Full lace human hair wigs are usually designed with high quality standards and are durable compared to other types of lace wigs. This makes them popular among women looking to invest in a quality hair wig. This type of hair wig is easy to maintain and can be shaped into any style as per the preference of the woman. Moreover, there are various designs and colors of full lace wigs to choose from.

    ReplyDelete