HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, August 23, 2013

Blondinbella hangover och affirmationer


Ps. Kan ni inte dela med er av era favorit affisar. JÅ! Så kan man tjuva av varandra. Spread the fake love liksom!

8 comments:

 1. Hej! Hittade in till din blogg igår och insåg att vi har många liknande tankar och erfarenheter. Så läs gärna mina texter på min blogg - jag tror att du kan känna igen dig! (T.ex. "Mjödflaskan i skrubben") Tack för din ärliga och fina blogg!

  ReplyDelete
 2. Hej Lina! Va roligt att du hittade hit. Jag ska absolut ta och läsa. Tack för dina fina ord!

  ReplyDelete
 3. Oj, vad fint! Det här behövde jag idag! Dú är så härlig.

  ReplyDelete
 4. TACK Anne! Själv e du. Kram.

  ReplyDelete