HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, August 23, 2013

Blondinbella i Vasa


Vilken kväll! Vilken fantastisk energi den här kvinnan har. Förstå hur roligt det är att bo i Österbotten och få möjlighet att lyssna på bra svenska föreläsare och inspiratörer i hemknutarna. Har hört och fått ta del av många framgångshistorier nu i veckan. Det är härligt när det går bra för folk. Vad det än handlar om. Eller när det handlar om just de som är framgång för dem själva.

Framgång för mig är att vara snäll med mig själv. Den där Vasa resan var tuff. Så nu sätter jag piskan och kritikern på hyllan och tar en lång gubbvila.

Ps. Jag träffade även den här strålande kvinnan.

13 comments:

 1. Alltså hur kommer det sig att jag aldrig kommit över din blogg tidigare? Den är ju fullständigt underbar, den andas så positiv energi. Så himla härligt. Här har du i varje fall en ny läsare! Stor kram! :)

  ReplyDelete
 2. Va glad jag blir. TACK! Och varmt välkommen pinglan. Kram.

  ReplyDelete
 3. Ja visst är det roligt när det ordnas fina föreläsningar i Österbotten också. :) Hittade till din blogg via Linn å precis som Michaela säger så har du en ny läsare här också. :)

  ReplyDelete
 4. Hej Christina! Välkommen! Är superkul att du hittade hit och vill hänga. Ja är det inte fint. Jag tycker det hela tiden är någon intressant jag skulle vilja lyssna på. Ha de bra!

  ReplyDelete
 5. Jag måste också sälla mig till skaran som trillat in hit från Linn. Du var mig en smart typ du Pamppo! Jag måste genast lägga till dig på Bloglovin' så att jag kan fortsätta läsa dina livsvisdomar. :)

  ReplyDelete
 6. Tack! Välkommen du med! Superkul med nya bloggkompisar. Kram!

  ReplyDelete
 7. Nämen kära du! Strålande är du också! Det var roligt att ses och bolla livsvisdomar med dig. Hoppas du har det riktigt bra! Kram

  ReplyDelete