HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, August 28, 2013

Dagens dröm

Vet ni jag tänker på en av mina stora drömmar. Att få starta ett kvinnonätverk som stöder och hjälper kvinnor på alla plan i livet. Jag vill vara med i en rörelse som kan ge unga kvinnor en god självkänsla och mod att vara sig själva. Jag vill höra historier som berör och dela dem vidare. Jag vill att alla ska förstå att vi tillsammans är starkare. Att det som är unikt med dig inte är fel. Utan extremt rätt. Ett nätverk en organisation. En stor och stark rörelse. Där målet är att alla ska få landa i den de är. Att alla har rätt att blomma. Precis så som de är meningen att blomma. 

Ah. På Skansen i juli. 

Jag tänker på bloggvärlden. På alla peppande kommentarer. På hur modigt alla delar med sig av sin egna historier, framgångar och tillkortakommanden. Jag tänker på de mail jag fått där ni öppnat upp och berättat hur ni har det. Hur vi tillsammans blivit starkare. (Åtminstone jag.) Hur på ett sätt hela världen har öppnats upp på nytt för mig. Det finns så mycket kärlek som vill in. Det finns så mycket kraft i att inte inte vara ensam. Att våga öppna upp. Våga ta emot.

Så slår det mig. Det är här jag vill vara. I denna sfär av starka, modiga och mäktiga kvinnor. Här var någons vardag, funderingar, bilder, kärlek och visdom. Ger styrka, glädje och inspiration. 

Tack alla bloggläsare. Bloggare. Och annat löst folk. Ibland är ens dröm mycket närmare än man tror. 

6 comments:

 1. Drömmar i luften just nu. Bara att håva in, bara att njuta av. Skörda. Ta emot. Kram du är så bra!

  ReplyDelete
 2. Underbart! Kram. Och tack för gåvan. Du är bra!

  ReplyDelete
 3. Fint skrivet. Visst är det så att vi skall finnas där för varandra, hjälpa (lyssna) istället för att stjälpa.

  ReplyDelete
 4. Tack! Ja eller hur. Det tycker jag bl.a. du är bra på!

  ReplyDelete
 5. Gillar! Får mig att tänka på denna sång http://www.youtube.com/watch?v=Hbfx2HRGJnw

  ReplyDelete