HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, August 16, 2013

Den bästa av dagar

Augusti. Den bästa månaden på många sätt. Varje dag passar jag på att göra det sista av sommaren. Riktigt klämma ut allt som finns kvar. Lika snålt som när en står på småtimmarna och trycker ut de sista dropparna ur vinboxjuvern. Med motiveringen. "Det kan vara sista gången i sommar" njuter jag extra mycket.

Idag luftade jag en sommarklänning som inte blivit använd än i år. Vi åt på en tom uteservering i solen. Vevade ner bilrutan och high-five:ade sommarvinden. Sen eldades det bastu på stugan och vi plaskade i en helt vindstilla ljummen sjö. Jag simmade runt udden och hälsade på kvällsolen. Tänkte för en sekund. Drunknar jag nu. Dör jag lycklig.


Ps. Ja precis så klyshigt underbar har den här dagen varit.

No comments:

Post a Comment