HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Saturday, August 24, 2013

Grön & Grann

Grönprickigt. Så kändes det idag. Ville testa min nya gröna färg. Tyvärr var den full med små gryniga korn. Men med ett fenomenalt top coat blev det ändå bra. Jag tycker förövrigt sällan att dyra lack är värt sitt pris. De håller varken längre eller är bättre att jobba med. Om man vill satsa ska man köpa ett bra top coat. Jag använder Sally Hansens "Diamond flash". Det är snabbtorkande och har tjock konsistens. Jag köper mitt på Prisma. Särskilt dyrt är det inte heller.

Ps. Hej alla ni nya festliga typer som hittade hit igår. Välkomna. Känn er som hemma. Och ja. KRAM!

4 comments:

  1. TACK! Va glad jag blir. Kram på dig.

    ReplyDelete
  2. Men så snygga naglar. Jag är så imponerad av när folk kan lacka naglarna så snygga, mitt blir alltid istött och rispigt.

    ReplyDelete
  3. Tack Marica! Det är övning och tålamod som gäller. Samt tid. Inget man oftast har för mycket av. Men som jag under det senaste tiden både haft och fått öva på.

    ReplyDelete