HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Sunday, August 11, 2013

HöstförberedelserNina med den fantastiskt inspirerande bloggen "Balance by Nina" skriver om hur man genom att tillämpa feng shui i hemmet skapar bra energi. Jag vet ingenting om feng shui men är nyfiken på att lära mig mer. Jag är noga med att energin hemma ska kännas rätt. Idag har jag tagit ett litet steg mot hösten och nya vindar genom att förnya lite i mitt vardagsrum.

Jag hittade ett ypperligt hösttyg på loppis. Känns sådär jordnära och lugnt. Slängde ut de mest färgranna kuddarna och adderade lite guld.


En kaktus ska väl inte gå att ha livet av? Okej. Ärligt har jag faktiskt mördat en sådan här blomma tidigare. Men skam den som ger sig.


Min älskade jordglob. Och en tavla jag håller på måla. Så ja. Tror jag ska ta en tupplur och skjuta upp det där "riktiga" städandet till någon annan dag.

Skön söndag på er.

2 comments:

  1. Vad roligt att du gillar min blogg!
    Tack för dina ord. Kram Nina

    ReplyDelete
  2. Ja det tycker jag också! :)

    ReplyDelete