HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, August 21, 2013

Jag konstaterar

#  Lady Gagas ny låt är BRA. Applåder!
#  Yoga är fantastiskt.
Teemu Selänne blir bara snyggare med åren. Voi huhu.
#  Mina gamla begränsningar för hur jag kan leva mitt liv håller på att rämna.
Blondindella. Eller Blondi Bella som mamma kallar henne. Är en av de häftigaste kvinnorna.
Svart hus med vita knutar och mintgrönt tak är förbannat snyggt!

Det här är dessutom placerat utan för Värmdö i Stockholms skärgård. Jag skrek av förtjusning när jag fick syn på det. 

Ps. Idag svämmar min kärlekskopp över. Så här får ni ta emot all kärlek och lycka ni behöver. Puss & Kram. 

3 comments:

  1. mmmmm. älskar att se vackra skärgårdsvillor. här utanför åbo finns jääääättefina också, sånä där pitsikartanoita från slutet av 1800-talet, vackra som bara den, och så romantiska. älskar också att titta på såna och drömma att man själv hade en sån tillflyktsort :)

    ReplyDelete
  2. Tänkte precis samma idag. Jag säger bara,Teemu Selänne. OMG! Ha e väl ful!

    ReplyDelete
  3. Hah. Jag vill dela med mig om BlondinBella. Jag kände nämligen det där gröna avundsmonstret bita i mig när jag kollade in hennes blogg. Hon är nog extremt intimidating mot många, inte minst kvinnor. Bara 22 och redan har hon "allt". jag tycker det är ett intressant fenomen när jag blir avundsjuk på nån så jag ville del memme. Underbar kvinna som väcker såna starka känslor i folk. You fucking go girl, säger jag bara.

    ReplyDelete