HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Friday, August 30, 2013

Kejsarinnans nya kläderDå kom den dagen jag fasat för. När mina byxor jag köpte i vintras spänner så pass mycket att jag riskerar få organfel om jag använder dem. Jag har alltså gått upp i vikt. Det värsta som någonsin kunnat hända. Har nu hänt. Livet är över och jag är en total flopp.

Eller vänta nu lite.

I vintras var jag smalare. Jo. Blekare. Vågade äta typ fem olika sorters mat. Hade panikångest. Var helt utmattad. Deprimerad. Instängd. Hade inte ork eller lust att träffa vänner. Skratta. Överhuvudtaget leva. All energi gick åt att ta mig igenom dagen.

Det är nog så ändå att inga byxor i storlek liten går upp mot att må bra. Gör mig gladare eller får mig att tycka mer om mig själv. Däremot får ett par byxor i storlek lite större min stolthet att växa. Jag har lärt mig av den bästa. Anne Hietanen. Hon säger att om man har för små byxor så ska man köpa nya. Väldigt enkelt. Mycket svårt.

Idag haffade jag ett par nya jeans. Helt utan självförakt och piskande kommentarer. Det trodde jag aldrig skulle vara möjligt. Men där är jag nu. Med ett leende som kommer från hjärtat tänker jag rocka mina nya byxor. Storlek som storlek.

Ps. Bildkavalkaden är ju p.g.a. stoltheten. Egot. Och för att jag åtminstone en gång ska få användning för de där helvetiskt obekväma silver dojjorna.

Fin helg!

10 comments:

 1. Men gud va härligt! Ha ett skönt veckoslut!

  ReplyDelete
 2. Åh! Grattis! Jag väntar ännu på den dagen.. Mvh: vägrar köpa nya byxor som är större än storlek x, och ryms jag tillfälligt inte i mina byxor, ja då använder jag leggins och klänning tills min kropp åter smalnat till. Hälsosamt vana. Not.

  ReplyDelete
 3. Du är min idol! Och en supersexig sådan! Jag vill ha din outfit NU!!!

  ReplyDelete
 4. Varifrån är byxorna? Och var kan man köpa Laesh-tröjan?

  ReplyDelete
 5. Tack Mia! Hoppas ditt veckoslut va skönt!

  Tack Julie! Ja men leggings och tunika funkar ju bra också. Så länge du är snäll med dig själv. Och bara det är bekvämt. :) Kram! Ps. Jag hejar så på dig med ditt sluta rökande. Keep it up!

  Tack Christina! Det är min far som suckandes tog dem..

  Men Hannah. DU är ju MIN idol! Tack! Tack! Tack! Blir ju helt till mig. Byxorna är från H&M L.O.G.G. avdelningen. Och på laesh.com hittar du tröjan. Men de ska nylansera websidan så du får vänta en liten stund är jag rädd för. Kram!

  ReplyDelete
 6. Men det blir H&M imorgon bitti. :)

  ReplyDelete
 7. Men jösses, varifrån är kvinnan? Å varifrån kan jag köpa din utstrålning? Bossi!
  Å lycka till!

  ReplyDelete
 8. Hejja! Alla gånger större byxor och bra självkänsla. Å så sjukt snygga jeans, måste via H&M efter jobbet!

  ReplyDelete
 9. Hannah: Haha! Roligt. Hoppas du hittar. De fanns i grönt också. Supersnygga.

  Ida W. TACK! Hjälp vilka komplimanger! Lyxbysso.

  Hej Linn! Ja visst det är ju dit man strävar. Jå gå via H&M. Som sagt finns de i flera färger. Både sköna och snygga.

  ReplyDelete