HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, August 29, 2013

Skett sen sist

Jag har.
Blivit kär i en bil i motljus.

Småfnissat bakom ryggen på denna ytterst humoristiska hatt.
Hittat en gammal plåtburk med läderbälte.
Vaggat min bak i takt till The Napkins. Helt magnifikt!

Ps. Ja jag ser att den där plåtburksbilden är ur led. Ja det stör mig helt vansinnigt. Nej jag vet inte varför. Ja jag har försökt flytta den nu i en halv timme. Nej jag har inte googlat som Blondinbella skulle ha gjort. Ja jag bestämde mig för att posta det här inlägget ändå. Ja alternativet hade varit att brytas ner till en liten darrig hög på golvet.

Peace. Love. Å allt e dee!

2 comments:

  1. Jag har beställt en beanie med "Comme des fuck down" som jag ska ha på mig VARJE dag i skolan!!:)

    ReplyDelete