HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Tuesday, August 20, 2013

Varning fötter!
Här på bloggen strävar jag efter att inte tabubelägga. Men jag vet hur många lider av fotfobi. Så därför varnar jag. Uuuuuh. Feet. Jag har haft enorma komplex för mina fötter tidigare. But no more. Efter att ha njutit av nakna naglar ett tag gick jag lös igen idag. Det blev PEACE. Och den vackraste beigea färgen.

6 comments:

 1. Vad du är modig. Går hellre till gynekologen än till en pedikyr :)

  ReplyDelete
 2. Hmmm, det heter väl inte pedikyr. En komsetolog som gör pedikyr åt mig. Heter det så?

  ReplyDelete
 3. Ja men varför tycker vi fötter är så äckligt och pinsamt? Jättekonstigt det där. Går säkert långt tillbaka i tiden till nån konstig sägen om mögliga och förbannade tår.

  Jo det heter pedikyr.

  Förresten nu när jag har dig på tråden. Du är så cool som ska bli konstnär! Eller det är du ju redan. Men att du vågar göra det helt fullt ut. JEEE!

  Kram.

  ReplyDelete
 4. :), tack. Helt fullt ut gör jag det inte måste jag erkänna. För jag jobbar nog lite ännu. Men working on it..
  Fötter är väldigt ofta ovårdade, typ gammalt skinn, långa naglar. Men välvårdade fötter kan vara fina.
  Linnéa

  ReplyDelete