HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, August 15, 2013

Vinn kriget!

Känner mig rik. Jag har så många hemliga vapen att ta till när det stärvar i maskineriet. Tidigare hade jag inte ett enda. Jag blev bara överväldigad. Drog på mig offerkoftan. Låste in mig och åt.

Mitt allra mäktigaste vapen. Det där som dödar allt i sin väg. Lugnt metodiskt och tyst. Är. Mitt djupa andetag. Japp. Aaandas in. Aaandas ut. Kommer i många olika varianter. Men grunden är den samma. Fyll lungorna med syre. Töm.

Helt fantastiskt!


 Ps. Nummer två. Är yogan. Den hänger ju liksom lite ihop med det där andetaget. 

No comments:

Post a Comment