HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Wednesday, September 11, 2013

Dagens citat


'

Allt för länge sedan vi hade ett citat här. Det får bli skärpning med den saken. Citat är ju något av det bästa jag vet. Ligger i samma brilljanslåda som. Simma. Resa. Kramas.Yoga. Och ta selfies i den stora spegeln på lekis.


Ps. Är sjukt stolt och nöjd över att jag lyckades köpa mig ett domän och få det att fungera. Helt själv. Ni har väl märkt att ni numera befinner er hos pamppo.com. Kul va! De ska vi fira. Lite närmare helgen tänkte jag överraska er lite..

ALL THE LOVE!

12 comments:

 1. Kul med domän! Det har jag också funderat på, men får gro ett tag ännu..

  ReplyDelete
 2. Ja visst är det. Go for it! Enkelt, billigt och kul. En extra krydda i vardagen. ;)

  ReplyDelete
 3. Birkenstock Arizona Sandals started the car, and asked her: "? I pass your operational information those companies to see how well"
  "On the plane Birkenstock Gizeh Sandals had been watching, almost read."
  "Now the company is very chaotic, Birkenstock Gizeh sale have to familiarize themselves with the job. By the way, Birkenstock Gizeh Sandals are first home or go directly to the hospital to visit Father?"
  Cheap Nike Roshe Run got into the passenger seat, the sun was cut off at the door, her face also negative: the "? Now how my dad."

  ReplyDelete