HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Monday, September 2, 2013

Du är konst!

En bra start på dagen. Tror ni inte. Om jag varje morgon blir påmind om att jag är ett konstverk. Duger nog tills jag hittar en gubbe som ger mig morgonkomplimanger. Den fina almanackan har oerhört talangfulla Sofie typograferat. HÄR kan ni printa dem om ni vill ha. Helt gratis dessutom!

5 comments:

 1. Läcker tavla! Ha en fortsatt fin måndag kära du.

  ReplyDelete
 2. Det här är kanske aningen of topic men precis den här tanken slog mig igår då jag var på Body Works-utställningen på Heureka. Så otroligt intressant! Att en människa är uppbyggt att fungera så perfekt som vi gör! När man ser utställningen och förstår vilket under, eller perfekt fungerande maskin människokroppen är, så undrar jag hur det ännu kan fästas så mycket uppmärksamhet vid det yttre kring kroppen. Alltså att varför ligger fokuset så ofta vid "den perfekta kroppen" när det ren i sig är nästan obegripbart att så mycket kan fungera så perfekt under vår hud.

  ReplyDelete
 3. Fantastiskt fin tavla!
  Och stort tack för att du länkar tillbaka! Mycket snyggt stylat!
  Kram!

  ReplyDelete
 4. Tack Christina! Du är för härlig. Ha en fin dag du med. KRAM!

  Ja men tänk Alexandra. Hur sällan vi är tacksamma för att vi är friska. Om man börjar fundera på hur någon kan vara gravid och föda ett barn blir man ju helt snurrig. Kroppen är ju helt fantastisk. Och jag tror att den sitter inne på så mycket kunskap. Kunskap vi skulle kunna ta till vara om vi bara lyssnade på den. Fascinerande indeed!

  Tack Sofie! Jag tycker så mycket om dina typografier. Kram på dig!

  ReplyDelete