HEJ! Jag heter Pamela. Mitt motto är "rädsla är inte min grej". Jag är rädd mest hela tiden. Men det gäller ju att sikta mot stjärnorna. Du är hjärtlig välkommen. Hör av dig på pamela.lindqvist@gmail.com

Thursday, September 12, 2013

Frågestund

Hej å hå! Tycker vi ska ha en frågestund. Jag vet inte om det bara är stora bloggar som kan hålla frågestunder. Men jag tänkte testa.

Oftast skriver jag ju om vad som händer inne i mitt huvud. Eller sådant jag vill ska hända inne i mitt huvud. Men ni kanske vill veta helt andra saker. Som vad jag äter till frukost eller om jag använder tandtråd regelbundet. 

Ställ din fråga i kommentarsfältet om du vågar! Eller om du helt enkelt är intresserad av något speciellt. Man kan också fråga om saker man skulle vilja att jag bloggar om. 

Ps. Åh. Nu om ingen frågar blir det ju pinsamt. Eller så inte. Blondinbella kör ju utan prestige. Det ska jag också göra. Men lite sårbar känner jag mig allt. Som tur är det ju den här bloggens tema. 

Fridens liljor!

20 comments:

 1. Åh, du är väl också en yoga-fantast? Har du någon favoritrörelse du tycker om?

  ReplyDelete
 2. Nåt av det bästa jag vet är att gräva ner mej i soffan. Det regnar ute (helst). Och så blir det tv-seriemaraton. Antar att sånt också händer dej!? Vad tittar du på då?
  Nej, det är ingen kuggfråga <3

  ReplyDelete
 3. Då du ligger där nere i din källare och grubblar, vilken är tanken som får dig att orka vidare? Hur plockar man upp sig då det är som jävligast?

  ReplyDelete
 4. Vad gör du på lekis? Har du några drömresmål? En helt ledig dag, vad gör du helst?

  ReplyDelete
 5. a) Hur såg en dag ut, då när du mådde som sämst? b)Beskriv hur en panikattack kändes för dig.

  ReplyDelete
 6. Hur får man folk att förstå att man verkligen inte mår bra, att man inte bara är en gnällig typ? Och vågar man någonsin tro att det blivit bättre, eller blir man liksom för bekväm i det dåliga, att det känns som det mest bekanta? Ibland känns det så, även om man ständigt går omkring och hoppas på bättre tider. Jag är 22 år och längtar efter något stadigt och långsiktigt, samtidigt som jag drömmer om äventyr så stora att man inte vågar prata om dem. Vet man någonsin vad man vill?

  ReplyDelete
 7. Relationer i ditt liv. Har du varit riktigt kär? Hur ser du din framtid vad gäller just det?

  ReplyDelete
 8. Har du nån åsikt om den trendiga 5:2-dieten? Ska vi testa eller skita i den, vad anser du?

  ReplyDelete
 9. Din blogg är underbar, fantastisk, utlämnande. Hur går det till när du skriver? Kommer orden o tankarna lätt eller måste du tänka efter, skriva om osv?

  ReplyDelete
 10. Tack för en fin blogg, brukar inte läsa så många bloggar men gillar din stil. Hur känns det att alla kan läsa det personliga du skriver om dig själv också människor du inte litar på? Har det lett till besvärliga situationer?

  ReplyDelete
 11. Bland dina nära vänner, tror du att dom förstår hur mycket du har fått gå igenom?

  ReplyDelete
 12. Min fråga är kanske för rak på sak, i så fall låt bli att svara på den. Jag undrar vad som fick dig att inse att du inte klarar av att behandla dina tankar och känslor ensam utan måste söka hjälp. Var det nån specifik händelse eller var det nånting du kände av en längre tid?

  ReplyDelete
 13. Hej, har du fått höra nå negativa kommentarer om det faktum att du "nöjt" dig med att bo i Jeppis å gett upp ditt "häftiga" liv? Any haters? Kramkram! H. Ida W

  ReplyDelete
 14. Roligt med frågestund. Jag undrar vad du har för drömmar? Stor kram!

  ReplyDelete
 15. Haha, vilka underbara frågor du fått, där har du nåt att bita i! Jag hade bara tänkt fråga dig igår, innan blogger kruppade, hur i helsike du får till så vackra små detaljer när du lackar naglarna? Surely måste du använda en minipensel eller nåt? Jag är avis på din kreativitet, jag har försökt bli lika into nagellack som jag är över smink, men jag är mer inne på "ha samma lack ett halvår i sträck och låt det naturligt flagna bort bit för bit". Och det är ju tråkigt.

  Åh, jag vill ju också fråga nåt djupare, fast dom flesta har ju redan frågat det mesta. Hmm.

  Då tänker jag fråga lite småfrågor. 1) Vad är det vackraste lätet/ljudet du vet? Och vad är det fulaste/det du avskyr mest?

  2) Vilket yrke annat än det du har skulle du vilja prova på? Vilket skulle du absolut inte vilja prova på?

  3) Favoritsvärord och varför?

  4) När du kommer upp till himlen, vad hoppas du Gud säger åt dig då?

  5) Snyggaste kändisen och varför?

  Dom flesta rippade jag från James Liptons Pivot questionnaire som du kanske märkte, men de är så himla bra! Bit på den dö!

  Fredagskram!!!

  ReplyDelete
 16. Kan du berätta lite om hur du fick din rehabiliteringsplats, det rent praktiska och byråkratiska (med FPA etc)?

  ReplyDelete
 17. Kan du berätta om vad du gjorde tidigare och vad du gör nu, efter utbrändheten?/johanna

  ReplyDelete
 18. Du skrev som avslutning fridens liljor. Trodde det var nånting som min karl endast använde men tydligen är så inte fallet.
  Alltså är fridens liljor ett vedertaget uttryck?

  ReplyDelete